Monday, January 3, 2011

Minggu pertama! Kenangan 2010
Para pelajar yang arif budiman,


Selamat tahun baru! Semoga tahun ini akan menjanjikan sesuatu yang lebih bermakna untuk kita semua.

Sila kongsi apakah yang kamu fikirkan apabila melihat gambar-gambar ini semua atau gambar yang tertentu. Catatan kamu bolehlah tidak lebih daripada 50 patah perkataan. Kita akan paparkan catatan kamu minggu depan.

Terima kasih.Salam mesra,
Cikgu Azizah Bte Ahmad7 comments:

 1. Saya rasa bangga apabila melihat gambar-gambar ini kerana kita dapat dinampak dalam berita dan dapat membuat banyak aktiviti bersama-sama sebagai sebuah komuniti dalam SST.

  ReplyDelete
 2. Apabila saya nampak gambar ini,saya berasa gembira kerana saya ingat semua memori gembira yang terjad.Saya juga berasa bangga apabila saya nampak apa kita mencapai dalam tahun lalu.

  ReplyDelete
 3. Melihat gambar-gambar ini, saya teringat semua yang jadi tahun lalu. Kebanyakan adalah perkara yang baik, yang buruk, tidak begitu banyak. Saya teringat bermain bersama kawan-kawan sambil kami belajar. Kenagan-kenangan ini semua saya amat rindukan, saya harap saya akan mengalami benda ini semua lagi pada tahun ini! :)

  ReplyDelete
 4. Saya berasa gembira apabila melihat gambar-gambar ini kerana boleh mengimbas kembali dan berfikir tentang aktiviti-aktiviti yang amat menyeronokkan yang telah saya buat dengan kawan-kawan saya. :)

  ReplyDelete
 5. Apabila saya lihat lihat gambar ini, saya berasa bangga kerana saya lihat kami membuat aktiviti-aktiviti ini. Dan ingat membuat aktiviti itu dan berasa gembira.

  ReplyDelete
 6. Apabila saya melihat gambar ini,saya ingat masa yang kami menghabiskan dengan kawan-kawan kita.Ia juga mengingati saya tentang apa yang kami mencapai tahun lalu.

  ReplyDelete
 7. Apabila saya nampak gambar ini, saya berasa gembira dan teringat akan tahun lalu. Saya teringat akan waktu yang saya mula berkawan dengan kawan-kawan melayu saya.

  ReplyDelete